Freya, Fia, Fride & Fiona

Disse fine jentene på 12 uker trenger nå sitt eget hjem.

Freya er ei tøff tuttemor som alltid er først til å sjekke ut det som er nytt. Hun kommer løpende og møter deg i døra når du kommer hjem, og liker godt å finne seg en godkrok ved siden av deg i sofaen for å se gullrekka. Hun er også veldig leken og er første mann ut når man kaster ball over stuegulvet.

Fia er minst i kullet, men det legger ingen begrensninger for hennes del. Hun lekesloss med de store gutta, utforsker det som kan utforskes og elsker å jakte på single sokker og robotstøvsugeren. Hun maler høyt når det er kosetid (når hun har tid til det), og elsker en middagshvil høyt i klorestativet.

Fride er ei festlig frøken som elsker lek og utforskning. Hun liker godt å ligge ved siden av deg i sofaen, og maler høyt når det er kosestund (når hun har tid tid dette). Hun jakter på både hybelkaniner, robotstøvsugeren, og bare tær, og er en skikkelig moroklump.

Fiona er den forsiktige av sine søsken. Hun trenger litt ekstra tid på å finne sin plass og havner ofte bakerst i køen blant sine søsken, men vi er sikre på at hun vil blomstre når hun slipper å konkurrere med sine fem søsken. Hun er rolig og snill, og liker godt å leke med sine søsken. Maler høyt når hun får kos, og liker godt å finne de mest finurlige soveplassene.

Alle er helsesjekket, vaksinert med første vaksine, ID-merket og ormebehandlet. Inkludert i adopsjonsgebyret på 2000,- er også kastrering når de er 6 måneder gammle. NB! Dette er ikke valgfritt.

For spørsmål eller et ønske om besøk ta kontakt på haugaland@dyrebeskyttelsen.no