Hjelp oss å hjelpe!

Det finnes svært mange familiedyr i Norge som trenger nye hjem. Dette har flere årsaker, men i all hovedsak er det rett og slett flere dyr enn det er gode hjem. Så lenge det fortsettes å avle på familiedyr i samme grad som i dag vil det alltid være et overskudd av dyr som trenger nye hjem. Derfor bør man ikke støtte videre avl, men heller hjelpe noen av de mange dyrene som sårt trenger et nytt hjem. Da bidrar du også til å forebygge hjemløshet og lidelse.

Ved å adoptere et dyr fra oss, kan vi hjelpe et nytt dyr som trenger vår hjelp å finne nytt hjem. Vi tar et gebyr pr katt som blir adoptert, dette inkluderer id-merking, ormekur, vaksine og kastrering. Gebyret er 1500,- voksne katter (over 1 år) og 2000,- for kattunger. Send oss en epost på dnhaugaland@gmail.com for å reservere en katt. Husk å få med navnet på katten du ønsker å adoptere. Når du sender en mail til oss, vil du få kontaktinformasjonen til fosterhjemmet, hvor du avtaler med dem et møte om å få se katten. OBS! Bildene kan avvike noe ettersom dyrene blir eldre desto lengre de er i fosterhjem. Vi prøver å oppdatere bildene fortløpende.

KLIKK HER FOR Å SE KATTENE SOM ER TIL ADOPSJON

KLIKK HER FOR Å SE KANIN SOM ER TIL ADOPSJON

Hva er fordelen med å adoptere voksen katt, eller kattunger som er over 6 mnd?
  • Du vil lettere se hvilken personlighet katten har.
  • Katten er ferdig med den alderen hvor alt skal undersøkes, grenser skal testes, alt skal klatres på og smakes på. Ja, kattunger klatrer i gardiner, og graver i blomsterpotter 😉
  • En voksen katt har lært å trekke inn klørne. Den vil derfor ikke ufrivillig klore, når den blir løftet opp. Derfor passer voksne katter best til små barn.
  • Voksne katter kan slippes ut mye tidligere (4-6uker evt. senere hvis de ikke skulle være trygge inne enda).
  • Kattunger skal ikke være ute uten tilsyn før de er 10mnd. id-merket og kastrert.