Hjelp oss å hjelpe!

Ved å adoptere et dyr fra oss, kan vi hjelpe et nytt dyr som trenger vår hjelp å finne nytt hjem. Vi tar et gebyr pr katt som blir adoptert, dette inkluderer chip, vaksine, ormekur og kastrering. Gebyret er 1500,- for voksne katter (over 1år) og 2000,- for kattunger. Send oss en epost på dnhaugaland@gmail.com for å få mer informasjon og reservere en katt. Husk å få med navnet på katten du ønsker å adoptere. Når du sender en mail til oss, vil du få kontaktinformasjonen til fosterhjemmet, hvor du avtaler med dem et møte om å få se katten. OBS! Bildene kan avvike noe ettersom dyrene blir eldre desto lengre de er i fosterhjem. Vi prøver å oppdatere bildene fortløpende.

KLIKK HER FOR Å SE KATTENE SOM ER TIL ADOPSJON

KLIKK HER FOR Å SE KANIN SOM ER TIL ADOPSJON

Hva er fordelen med å adoptere voksen katt, eller kattunger som er over 6 mnd?

 

  • Du vil lettere se hvilken personlighet katten har.
  • Katten er ferdig med den alderen hvor alt skal undersøkes, grenser skal testes, alt skal klatres på og smakes på. Ja, kattunger klatrer i gardiner, og graver i blomsterpotter 😉
  • En voksen katt har lært å trekke inn klørne. Den vil derfor ikke ufrivillig klore, når den blir løftet opp. Derfor passer voksne katter best til små barn.
  • Voksne katter kan slippes ut mye tidligere (4-6uker evt. senere hvis de ikke skulle være trygge inne enda).
  • Kattunger skal ikke være ute uten tilsyn før de er 10mnd. id-merket og kastrert.