Dyrebeskyttelsen Norge Haugaland er en underavdeling av Dyrebeskyttelsen Norge. Vi består av 10 frivillige personer som på frivillig basis prøver å få eierløse dyr inn i trygge hjem. Vi har alltid behov for flere folk som kan hjelpe til som fosterhjem, gode innspill og diverse oppdukkende problemer.

Ca. 95% av henvendelsene vi får inn er angående eierløse katter. Katter blir sett på som dyr som alltid klarer seg selv. Det mange ikke tenker på er at de formerer seg på et slikt nivå at de kan ende opp som skadedyr. Et eksempel er katter som er veldig oppsøkende når de er sultne og handler på instinkt. De er villige til å gjøre hva som helst for å beskytte seg selv og overleve. Dette kan gå utover matkilder og søppeldunker som er lett tilgjengelig og dermed får folk flest et uheldig syn på katter som i bunn og grunn er et menneskeskapt problem. Vi prøver å unngå dette med å holde kampanjer for billig kastrering/sterilisering.

Alle kattene vi i Dyrebeskyttelsen leverer fra oss skal være eller skal bli kastrerte/steriliserte, vaksinerte og chippet. Ny eier betaler kun 1500,- kr pr katt. Prisen for denne pakken ligger normalt hos en veterinær opp mot 2000,- kr for hankatt og 3000,- for hunnkatt. Så i tillegg til å hjelpe oss med å holde bestanden på katt nede, tjener en altså penger på å adoptere katt gjennom Dyrebeskyttelsen Haugaland.

Dersom du lurer på noe, ta kontakt med oss:

Telefon 91 79 05 35
Epost dnhaugaland@gmail.com

Grunnet uønsket personlig trakassering og hjemmebesøk til de enkelte i styret, har vi fått dårlige erfaringer ved å gå offentlig ut med navn på styremedlemmer.

Vi er kun frivillige som ønsker å gjøre en god gjerning i en frivillig organisasjon. Vi er ikke alltid tilgjengelige. Vi har familier som alle andre og har ikke tid til å sitte på Facebook hele dagen, men vi prøver så godt vi kan.

Dersom du og dine ønsker å stille opp, vennligst ta kontakt oss og meld din interesse.

Vi ber derfor om saklige henvendelser på vår epost
dnhaugaland@gmail.com  eller 917 90 535.