Jenny & Ida

Her er to herlige søstre på 12 uker som nå trenger sine egne hjem. Alle er trygge og gode katter i bunn, men vil nok være bitte litt sjenert ovenfor fremmede i begynnelsen. De er husene og kan lett tas med i bur og bil, oppfører seg også eksemplarisk under veterinær besøk.

• Jenny er ei herlig kosejente som liker seg på fanget, hun er full av spillopper men trekker seg litt unna dersom det blir litt støy. Har vært bakerst i flokken og har hatt trygge søsken til å passe på. Vil nok trenge bitte litt tid på å finne sin egen trygghet. Jenny er et sjarmtroll man får lyst til å kose med.

• Ida er bitte litt sjenert og passer nok best i familier med voksne og større barn. Når hun er husvarm vil hun også veldig gjerne ha kos. Her er det litt tid og forståelse som må til, så er hun integrert og vil være et nydelig tilskudd på no time.

Alle er helsesjekket, vaksinert med første vaksine, ID-merket og ormebehandlet. Inkludert i adopsjonsgebyret på 2000,- er også kastrering når han er 6 måneder gamle. NB! Kastrering er ikke valgfritt.

For spørsmål eller et ønske om besøk ta kontakt på haugaland@dyrebeskyttelsen.no