Domino

posted in: Kanin, Kanin adoptert 2019 | 0

Domino ble funnet sammen med moren Miranda og flere søsken ute på gata. De ble heldigvis reddet inn før vinterkulden, ellers kunne dette gått riktig galt. Mor og ungeflokk var spinnville, og krevde utallige timer kos og omsorg før de ga seg fullstendig hen, og innså at mennesker slett ikke var så ille. I fosterhjemmet fikk Domino en ny stefar, Morten, som har lært både moren Miranda og alle ungene, alt de trenger å vite om livet. De er derfor vandt med en stor familie og mye som skjer.

Domino henger mest med sin bror og bestevenn Macgyver, sammen er de dynamitt! De elsker å herje med kattene, og springer gallmann i hagen med kattene etter seg. Så bytter de på. Domino og broren er meget sosiale, og stortrives med flere artsfrender og andre dyr. Domino er meget tam, og passer perfekt for barnefamilier som vil ha kosekaniner. Pga høyt aktivitetsnivå trenger han masse stimuli, i form av stor utegård og leker/aktiviteter. Kastrering og chip gjenstår for denne lille karen, og vil bli gjort så snart han er kjønnsmoden.

Han kan fint adopteres i dag, da følger nytt hjem ham til dyrlegen når tiden er kommet. (Dette når testiklene er fallt ned fra magen, skjer vanligvis fra fire måneders alderen. ) Er du interessert i å gi Domino (og broren?) et nytt hjem, ta gjerne kontakt med Dyrebeskyttelsen Norge Haugaland.