Dott 🖤

 

Dott!
En fin gutt på rett under 1 år som er snill, glad og energisk slik som gutter er på denne alderen. Han er en hengiven kosegutt som er både sosial og utadvendt i møte med mennesker og andre hunder. Er leken og matmotivert, kan fint være alene og er rolig i bur ved transport. En grei og håndterbar hund som er kjærlig både med store og små, dette er en utrolig fin følgesvenn.
Dott er bare rett under et år og trenger fortsatt å få ut litt energi, her må en like å gå tur eller sykle med ham. Det er en forutsetning for adopsjon at Dott får minimum en aktivitet med høy intensitet hver dag. Erfaring med aktive hunder vil prioriteres.
Fosterhjemmet har introdusert tunell og hopp i agility, noe som han ser ut til å både ha anlegg for og liker. Han er litt energisk i møte med mennesker og andre hunder, noe som er vanlig med valper, men det må jobbes med. Dette er en helt fantastisk hund med mye potensiale og lojal som få.

Er du det rette hjemmet for vår prikkete Dott?

Ta kontakt på: haugaland@dyrebeskyttelsen.no eller telefon 91790535 for ytterligere spørsmål om hunden eller et ønske om besøk.

 

Dott er helsesjekket, vaksinert og ID-merket
Adopsjonsgebyr 7000,-