Macgyver

posted in: Kanin, Kanin adoptert 2019 | 0

Macgyver ble funnet sammen med moren Miranda og flere søsken ute på gata. De ble heldigvis reddet inn før vinterkulden, ellers kunne dette gått riktig galt. Mor og ungeflokk var spinnville, og krevde utallige timer kos og omsorg før de ga seg fullstendig hen, og innså at mennesker slett ikke var så ille.

Denne lille rampen er en utbryterkonge av de sjeldne, derav navnet. Ingenting kan stoppe ham, ikke engang garasjegrunnmuren var en vanskelig sak! Derimot er han uhyre tam, og løper matmor i møte med en gang han er ute i det fri. Han trenger dermed stor luftegård for å kjenne på friheten ved å løpe fort og langt! Han stikker gjerne av fra luftegården, bare for å møte opp på terrassedøra å kikke inn, som om han sier; HEI! Dere har glemt å servere lunsj! Det er bare å lukke opp døra å plukke ham opp.

Denne er perfekt for barn som vil kose og bære på, han lar seg lett håndtere med alt. Han elsker å leke med søsken og andre dyr, å løper sinnsykt fort både etter og ifra kattene i fosterhjemmet. Utrolig sosial liten fyr, som gjerne passer inn i storfamilien, så lenge han får herje fritt med stor boltreplass. Kastrering og chip gjenstår for denne lille karen, og vil bli gjort så snart han er kjønnsmoden. Han kan fint adopteres i dag, da følger nytt hjem ham til dyrlegen når tiden er kommet. (Dette når testiklene er fallt ned fra magen, skjer vanligvis fra fire måneders alderen. )

Er du interessert i å gi Macgyver (og broren?) et nytt hjem, ta gjerne kontakt med Dyrebeskyttelsen Norge Haugaland.