Misha trenger deg 💙

Mitt navn er Misha og jeg er ca 7 måneder gammel og fosterhjemmet sier jeg er en god gutt. Er nok litt sjenert og forsiktig, men søker stadig kontakt på min måte. Ønsker kos og liker godt å bli klappet når du opptrer rolig, men er ikke så glad i raske bevegelser eller for mye bråk. Passer nok muligens best i et hjem sammen med voksne folk eller større barn. Jeg er glad i mat og koser gjerne under måltidet.

Misha bruker lang tid på å bli kjent med folk, men er hengiven og kjærlig når han føler seg trygg. Han er en utrolig fin gutt som bare trenger noen som er villige til å ha tålmodighet med ham, her får du en trofast følgesvenn om du bare kan se ham.

• Han er helsesjekket og har fått en ormekur, vaksine ID-chip og er kastrert. Adopsjonsgebyr 2000,-

Ta kontakt på dnhaugaland@gmail.com